O Artrosani

Artrosana | Mojca

Urednica Mojca Zelenko

Spletna stran Artrosana je nastala z namenom, da bi tudi ljudje v Sloveniji dobili možnost spoznati metodo za naravno zdravljenje sklepov in odpravo bolečin, ki se po izumiteljih imenuje Liebscher&Bracht.

Na šolanju pri Rolandu Liebscher-Brachtu in Petri Bracht me je najbolj prevzel stavek, ki sem ga slišala vsak dan: »Pomagajmo ljudem, da si bodo lahko sami pomagali. To je naše poslanstvo.«

To misel sem z lahkoto ponotranjila in tako je to postalo tudi poslanstvo Zavoda Artrosana.

In prav s tem namenom smo pri Zavodu Artrosana tudi poskrbeli za prevod in izid knjige z naslovom Laž o artrozi. Več o vsebini in pomenu tega priročnika za naravno zdravljenje sklepov in odpravo bolečin preberite TU: https://artrosana.si/knjiga-laz-o-artrozi/

Poleg urejanja strani prevajam tudi prispevke, ki jih pripravljata dr. med. Petra Bracht in Roland Liebscher-Bracht in zadevajo zdravje sklepov in naše splošno zdravje.

Kombinacija medicinskega in naturopatskega znanja, znanstvenega raziskovanja in desetletja izkušenj, kar predstavlja prav tandem Liebscher & Bracht, so neprecenljiva podlaga za nasvete, ki jih posredujeta Roland in Petra.

Tako kot njiju, tudi mene vodi želja pomagati ljudem, da si lahko pomagajo sami. Zato posredujem njune informacije in znanje ter izkušnje, ki jih s tem namenom ustvarjata tako onadva, kakor tudi drugi avtorji.

Kdor ima znanje, ta lahko ukrepa.

Na Artrosaninih straneh vam bom sčasoma predstavljala tudi druge bolj ali manj poznane naravne metode zdravljenja, katerih skupni imenovalec bo dejstvo, da sta um in telo nerazdružljivo povezana.

Tako boste postopoma in na enem mestu dobili pregled nad metodami, ki vam pomagajo ohranjati zdravje ali vas vodijo do samoozdravitve na podlagi osebnih izkušenj izvajalcev metod in/ali tisočletnih ohranjenih znanj med ljudstvi sveta. Ljudje smo različni in koncepte zdravja, predvsem pa poti do njega, tudi dojemamo različno.

Ni neozdravljivih bolezni. So samo neozdravljivi ljudje.

dr. med. Bernie Siegel – univerza Yale

Naj vam bo vse to v spodbudo in pogum, da se boste odločili vzeti svoje zdravje v lastne roke.