Knjiga: LAŽ O ARTROZI

Zakaj toliko ljudi po nepotrebnem trpi bolečine in kaj lahko sami ukrenete proti temu. V knjigi Laž o artrozi boste našli logične razlage za nastanek bolečin in artroze ter natančne opise in fotografije razteznih vaj in fascijalne masaže za vsako vrsto artroze posebej

Knjiga: LAŽ O ARTROZI

V knjigi Laž o artrozi boste našli logične razlage za nastanek bolečin in artroze ter natančne opise in fotografije razteznih vaj in fascijalne masaže za vsako vrsto artroze posebej

Priročnik za vas!

Knjiga Laž o artrozi, ki sta jo spisala Roland Liebscher-Bracht in dr. med. Petra Bracht, je revolucionarna. Zakaj?

Zato, ker prinaša najnovejše ugotovitve in spoznanja, ki so plod raziskovanja, razvoja in preverjanja načinov za odrešitev bolečin pacientov, ki so predtem preizkusili že vse konvencionalne medicinske postopke, a z njimi niso uspeli rešiti problema artroze in bolečin. Tandem Liebscher&Bracht se že več kot tri desetletja posveča raziskovanju človekovega gibanja, vzrokom za nastajanje bolečin in težav s sklepi ter vlogi prehrane za zdrave sklepe.

Roland, mojster azijskih borilnih veščin in strojni inženir, ki je želel priti do dna vprašanju, zakaj imajo ljudje težave s sklepi, in Petra, zdravnica in naturopatinja z lastno uspešno medicinsko prakso ter raziskovalka prehrane in njenega vpliva na zdravje in bolezni pacientov, sta združila spoznanja in ugotovitve iz njunih raziskav in jih obelodanila v številnih knjigah.

Zakaj ta priročnik?

Knjiga Laž o artrozi je dragocena, ker vam bo dala povsem nov pogled na bolečine in obrabo hrustanca v sklepih. Ta nov pogled vam bo pomagal odstreti mnoge nejasnosti o bolečih sklepih in nastanku artroze oziroma obrabe hrustanca. Nova spoznanja vam bodo pomagala razumeti, zakaj so vaši sklepi oboleli. Najpomembnejše pa je: ta knjiga o artrozi je priročnik za samopomoč.

V njej boste dobili jasna navodila, kako si lahko sami pomagate. Dala vam bo motivacijo, da pogumno stopite na pot, ki vas bo popeljala v svobodo brez bolečin in lahko si boste povrnili gibljivost sklepov.

Polna gibljivost in stanje brez bolečin v visoki starosti mora biti pravilo, ne izjema!

Roland Liebscher-Bracht in dr. med. Petra Bracht

Kaj boste našli v knjigi?

V knjigi Laž o artrozi boste našli logične razlage za nastanek bolečin in artroze ter natančne opise in fotografije razteznih vaj in fascijalne masaže za vsako vrsto artroze posebej. Po vrsti in podrobno obravnava naslednje artroze in spremljajoče bolečine:

 • artroza čeljustnega sklepa,

 • spondylartroza: vratne hrbtenica, prsne hrbtenice in ledvenega dela hrbtenice,

 • artroza sakroilialnega (križnično-črevničnega) sklepa

 • artroza ramenskega sklepa – omartroza

 • artroza komolca – kubitalna artroza,

 • artroza zapestnega sklepa – radiokarpalna artroza,

 • artroza sklepa palca na roki,

 • artroza srednjega in zadnjega prstnega sklepa na roki – Bouchard in Heberden artroza

 • obrabljen hrustanec v kolkih – koksartroza,

 • oboleli sklepi in tkiva v kolenih – gonartroza,

 • gleženj in

 • palec in prsti na nogi

 

Naročite KNJIGO še danes!

Kdor ima znanje, ta lahko ukrepa.

Za naročilo knjige kliknite spodnji gumb! Svojo srčno željo po svobodnem življenju brez bolečin, zdravil in operacij lahko uresničite sami in na naraven način.

23,90 €