Knjiga: Laž o artrozi

23,90

Naslov: Laž o artrozi

Avtorja: Roland Liebscher-Bracht | dr.med. Petra Bracht

Prevod: Mojca Zelenko

 

Cena knjige 23,90 €

Format 14,8 x 21 cm

Število strani: 288

 

Poleg obširne razlage o vzrokih za nastanek bolečin in artroze vsebuje knjiga tudi natančna navodila

za izvedbo razteznih vaj in fascijalne masaže s pomočjo besedilnih opisov in barvnih fotografij za 14 glavnih sklepov od čeljustnega do sklepov hrbtenice in okončin vse do artroze palca na nogi.

Kategorija:

Opis

Laž o artrozi je revolucionaren priročnik za odpravo bolečin in ozdravljenje obrabljenih sklepov izpod peresa uveljavljenih nemških avtorjev Rolanda Liebscher-Brachta in dr. med. Petre Bracht.

Tandem Liebscher&Bracht je svoje več kot tridesetletno raziskovanje vzrokov za nastanek artroze in svoje uspehe pri odpravi bolečin brez operacij in zdravil okronal v knjigi »Die Arthrose Lüge« (Laž o artrozi), ki je postala v Nemčiji že enajstkrat ponatisnjena uspešnica.

Njune dosežke in spoznanje, da je z ustvarjanjem pravih pogojev v sklepu mogoče doseči ponovno rast že obrabljenega hrustanca, je potrdila tudi neodvisna znanstvena raziskava univerze v Utrechtu na Nizozemskem.

Njuna metoda odprave bolečin in ponovna pridobitev gibljivosti sklepov, imenovana kar metoda Liebscher&Bracht, je že dodobra razširjena v Nemčiji, Avstriji in Švici, saj je v njuno terapevtsko mrežo povezanih preko 3.000 L&B licenciranih terapevtov in zdravnikov.

V Sloveniji orjemo ledino na tem področju s prevodom njunega temeljnega dela Laž o artrozi, ki je sedaj pred vami.

 

Zakaj je ta knjiga tako pomembna?

  •  Ker osvetljuje nastanek artroze in bolečin na nov način in pomete z mnogimi zmotami in napačnimi prepričanji. Ta nov pogled pa pokaže, kako se da ozdraviti nekaj, kar je doslej veljalo za neozdravljivo.
  • Ker je to priročnik za samopomoč in zaradi njega ne boste več odvisni od operacij, zdravil in niti od različnih terapevtov.

 

Kdo sta avtorja?

Roland, strojni inženir in mojster azijskih borilnih veščin z lastno šolo borilnih veščin in izumitelj fascijalne joge (FAYO), je želel priti do dna vprašanju, zakaj imajo nekateri ljudje težave s sklepi, drugi pa ne.

Petra, zdravnica in naturopatinja s 30-letno lastno in uspešno medicinsko prakso, že od svojih študijskih let dalje raziskuje vpliv prehrane na zdravje oziroma bolezni pacientov.

Združila sta spoznanja in ugotovitve iz svojih raziskav in jih obelodanila v številnih knjigah. Njunim ugotovitvam vse bolj pritrjujejo tudi neodvisne znanstvene študije. Liebscher&Bracht metodi odprave bolečin in doseganju ponovne gibljivosti sklepov se vsako leto pridružuje vse več terapevtov drugih metod, ortopedov, osteopatov in naturopatov, ki s to metodo uspešno pomagajo svojim pacientom pri trajni odpravi bolečin.

 

Kaj je bistvo metode Liebscher&Bracht?

Neposredne dejavnike za nastanek artroze in bolečin metoda L&B odpravlja mehansko z natančno usmerjenimi razteznimi vajami in fascijalno masažo.

Za odpravo posrednih dejavnikov pa se je treba posvetiti prilagoditvi prehrane in zmanjšanje negativnih vplivov okolja.

 

Kdor ima znanje, ta lahko ukrepa.

Roland Liebscher-Bracht in dr. med. Petra Bracht vas navdušeno nagovarjata in želita motivirati, da tudi sami stopite na pot odprave bolečin in ponovno pridobitev gibljivosti sklepov. Motivira ju uspeh desettisočih po njuni metodi ozdravljenih pacientov brez operacij in zdravil, ki so dosegli svobodo brez bolečin, da se znanje o tem kar najbolj razširi med ljudi.

V knjigi Laž o artrozi boste izvedeli, kako si lahko sami pomagate pri artrozah: čeljustnega sklepa, vratne hrbtenica, prsne hrbtenice, ledvene hrbtenice, sakroilialnega (križnično-črevničnega) sklepa, ramenskega sklepa, komolca, zapestnega sklepa, sklepa palca na roki, srednjega in zadnjega prstnega sklepa na roki, kolčnega sklepa, sklepov in tkiva v kolenih, gležnja in palca na nogi.

 

Naslov: Laž o artrozi

Avtorja: Roland Liebscher-Bracht | dr.med. Petra Bracht

Prevod: Mojca Zelenko

 

Cena knjige 23,90 €

Format 14,8 x 21 cm

Število strani: 288

 

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Knjiga: Laž o artrozi”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Title

Go to Top