ARTROSANA STORITVE

ARTROSANA STORITVE

V knjigah Laž o artrozi in Koleno – ozdravite bolečine sami so navodila za izvedbo protibolečinskih razteznih vaj in fascijalne masaže natančno opisana in prikazana. Prav tako je prikazana tudi laična ali »lahka« osteopresura za koleno na način, da jo lahko zase začne izvajati vsak laik.

Marsikdo pa bi se vendarle raje prepričal ali izvaja vaje in masažo fascije pravilno ali ne. In, ima prav. Le ob natančni izvedbi lahko pričakujemo rezultate, o katerih govorita avtorja metode Liebscher&Bracht v svojih knjigah.

STORITVE IN CENIK

Konzultacija in inštrukcije za bralce Liebscher&Bracht priročnikov vsebuje: osteopresuro, raztezne vaje in fascijalno masažo za oboleli ali izbrani sklep

Trajanje: 90 minut – 70 eur

Terapije po Liebscher&Bracht metodi

Trajanje: 60 minut – 60 eur

Za terapijo posameznega obolelega sklepa (kolki, kolena, ramena …) je predvidenih 3-5 obiskov v razmaku 1 tedna do 10 dni. V tem času se dodobra naučite vaj in fascijalne masaže in bolečine spravite na obvladljivo raven. Naučite se opazovati in bolje razumeti svoje telo, obenem pa skupaj s terapevtko spremljate svoj napredek in se dogovarjate za morebitne prilagoditve vadbe.

Že po prvem obisku lahko ugotovite, ali vam metoda ustreza in ali ste pripravljeni delati po njej ali ne ter se odločite o nadaljevanju.

Pri nakupu 5 terapij dobite 20% popust. Pri sprotnem plačevanju pa prav tako, le da je popust v obliki 5. brezplačnega obiska.

Na inštrukcije ali terapijo prinesite lahko trenirko ali pajkice. V primeru, da bi obravnavali sklepe rok, pa še majico z dolgimi rokavi.

*****   Za inštrukcije ali terapijo je na voljo možnost nakupa darilnega bona. *****

Liebscher&Bracht vadbeni pripomočki

Uporabniki storitev lahko set za fascijalno masažo in vadbeni trak nabavijo ob obisku.

URNIK

Po individualnem dogovoru.

***

Konzultacije in terapije po Liebscher & Bracht metodi izvaja Mojca Zelenko, ki je tudi prevajalka knjige Laž o artrozi in se je za protibolečinsko terapevtko usposabljala v Nemčiji leta 2020 pri izumiteljih metode Rolandu Liebscher-Brachtu in dr.med. Petri Bracht.

Naše poslanstvo

Pomagati ljudem, da si lahko sami pomagajo.

Cilj je, da bi lahko vsi ljudje zaživeli življenje brez bolečin in ohranili polno gibčnost do visoke starosti.

Naročite se na naše novice, tako boste sproti obveščeni o novih vsebinah na spletni strani.