Prispevki ​​​Naravna medicina in nasveti2023-04-13T16:03:20+02:00

​​​Naravna medicina in nasveti

Dr. med. Petra Bracht je nemška zdravnica in naturopatinja, ki se že vse svoje življenje posveča vplivu prehrane na zdravje oziroma bolezni pacientov. Težišče njenega delovanja je odprava vzrokov za nastanek bolezni. Je avtorica in soavtorica številnih knjig o zdravem načinu prehranjevanja in o odpravi bolečin in drugih zdravstvenih težav na naraven način. V kraju Bad Homburg vodi prvi veganski zdravstveni center v Nemčiji.

Dan odprtih vrat Artrosana Ljubljana

15.04.2024|Bolečine v sklepih in mišicah, Liebscher&Bracht pripomočki, Vaje in fascijalna masaža|

Dan odprtih vrat Artrosana Ljubljana V soboto je bil lep sončen dan, v prostor pa ste vsi prinesli dobro energijo. Poleg vode smo pili še domačo kombučo, grizljali semenske krekerje in uživali ob slastni gomoljni zeleni s semeni, ki jo je ustvarila - če se ne motim - gospa Nataša. Ena od [...]

Česen super živilo

14.01.2024|Prehrana in zdravje|

Česen lahko pomembno pomaga tudi pri srčnih obolenjih in visokem pritisku. Dobro je to vedeti!  Kajti obstaja študija, ki to zelo jasno dokazuje. Naj vam povem, da zaradi srčno žilnih bolezni širom sveta umre največ ljudi. In zato so v tej zvezi raziskali, kaj lahko stori česen prav pri teh obolenjih.

Title

Go to Top